6. kolo SONF!!! Hlasujte tady!

Výsledky kontroly Affs tady!

Hlasuj pro mě prosím tady, je to už 3. kolo a jsem tam jako adelinka s Hilary Duff. Děkuju =o)


Červen 2010


Zase mimo...

19. června 2010 v 11:47
Achojky, zase jsem na víkend pryč, takže se omlouvám. SBénka objehnu zase v pondělí, možná ještě v neděli večer. Tak se tu mějte famfááárově!!! =o)))





Jes - životopis

17. června 2010 v 19:22 Jessica Biel
Jes
Jessica Biel se díky svému atraktivnímu vzhledu dostala do společnosti nejobsazovanějších mladých hereček současnosti. Debutovala v televizní sérii studia Warner Bros 7th Heaven a záhy se dostala k zakázkám jako Ulee's Gold, Summer Catch, I'll Be Home For Christmas, Pravidla vášně, Texaský masakr motorovou pilou či Cellular. Zanedlouho ji uvidíme po boku Orlanda Blooma v romantickém snímku Camerona Crowea Elizabethtown a akčním thrilleru Stealth. V příštích několika letech budou tituly v její filmografii přibývat jen pozvolna - je totiž rozhodnuta vrátit se zpět na univerzitu, neboť kvůli svým filmovým závazkům odchodil jen tři semestry.
Jes
Jes
zdroj: www.osobnosti.cz

Filmografie

Jako herečka
2010 -The A-Team role: Lt. Sosa
2010 -Na sv. Valentýnarole: Kara Monahan
2007 -Když si Chuck bral Larryho role: Alex McDonough
2007 -Next role: Liz Cooper
2006 -Iluzionista role: Sophie
2005 -Elizabethtown role: Ellen Kishmore
2005 -London role: London
2005 -Stealth: Přísně tajná mise role: Lt. Kara Wade
2004 -Blade: Trinity role: Abigail Whistler
2004 -Cellular role: Chloe
2003 -Texaský masakr motorovou pilou role: Erin
2002 -Pravidla vášně role: Lara
2001 -Letní vzplanutí role: Tenley Parrish
1996 -Sedmé nebe role: Mary Camden / ...

Diplomky za 2. poznávačku

15. června 2010 v 19:31 Pro vás
Ahojky, slibované diplomky za poznávačku, snad se líbí... =o)
...
...
...
...

The Vampire Diaries - obsazení

13. června 2010 v 20:51 The Vampire Diaries
Nina Dobrev jako Elena a Katherine

...
...
...
Paul Wesley jako Stefan Salvatore

...
...
Ian Somerholder jako Damon Salvatore
...
...
Katerina Graham jako Bonnie

...
...
Candice Accola jako Caroline
...
...
Steven R. McQueen jako Jeremy
...
...
Zach Roerig jako Matt
...
...
Sara Canning jako Jenna
...

...
Michael Trevino jako Tyler
...

...
Kayla Ewell jako Vicki
...
...





Poznávačka 2

12. června 2010 v 17:44 Soutěže
Ahojky 2. poznávačka!!! =o)
...
Nápověda je DisneyChanel!!!
Tak do komentů piště, kdo to je.
Beru prvních 6
Napiště pls co na diplom.



Můj 1. Blend

9. června 2010 v 18:39 Moje výtvorky
Ahojky, tak jsem zkoušela udělat nějaký blend, je to jen takový pokus na rychlo. Až budu mít více času, tak to sand bude lepčí =oDDD


blend 1
Tak co na něj říkáte???

Prostě brouci...

7. června 2010 v 19:29
...
Beatles jsou prostě nesmrtelní. Jejich hity jako třeba Yesterday, All You Need Is Love nebo Let It Be jsou prostě úžasné!!! Skupina byla nejslavnější v 60. a 70. letech, ale jejich písničky jsou velmi populární i v současnosti. Kluci pocházejí z Liverpoolu a mají zde i muzeum.
Členové:
John Lennon - Zpěv, kytara, baskytara, harmonika,
                     - 1960-1970
Paul McCartney - Zpěv, baskytara, kytara, bicí, piano
                         - 1960-1970
George Harrison - Zpěv, kytara, baskytara, housle, sitár
                           - 1960-1970
Pete Best -  Zpěv, bicí
                - 1960-1962
Stuart Sutcliffe - Zpěv, baskytara
                        - 1960-1961
Ringo Starr - Zpěv, bicí
                  - 1962-1970     

O seriálu The Vampire Diaries

6. června 2010 v 20:30 The Vampire Diaries

The Vampire Diaries


Elena Gilbert a její mladší bratr Jeremy žijí v malém městečku Mystery Falls a již čtyři měsíce se vypořádávají s tragickou nehodou, při které zemřeli oba jejich rodiče. Teď bydlí u své tety Jenny, která dělá vše pro to, aby byla tím nejlepším náhradním rodičem.

Elena byla vždycky hvězdou třídy - krásná, populární a oblíbená svými kamarády. Na začátku nového školního roku potká tajemného kluka jménem Stefan Salvatore. Nemá však ani ponětí, že Stefan je několik století starý upír...

The Vampire Diaries

Zatímco Stefan žije mírumilovně mezi lidmi, jeho bratr Damon je ztělesněné zlo a násilí. A teď tito dva bratři - jeden hodný a jeden zlý - vedou válku o Elenu, její rodinu a o její přátele...



zdroj: www.osobnosti.cz

Diplomek od Hanči

4. června 2010 v 19:35 Pro mě
Diplomek za 3. místo od mého SBééénka =o)))

1
Moooc krásný!!! Děkuju...