6. kolo SONF!!! Hlasujte tady!

Výsledky kontroly Affs tady!

Hlasuj pro mě prosím tady, je to už 3. kolo a jsem tam jako adelinka s Hilary Duff. Děkuju =o)


Jes - životopis

17. června 2010 v 19:22 |  Jessica Biel
Jes
Jessica Biel se díky svému atraktivnímu vzhledu dostala do společnosti nejobsazovanějších mladých hereček současnosti. Debutovala v televizní sérii studia Warner Bros 7th Heaven a záhy se dostala k zakázkám jako Ulee's Gold, Summer Catch, I'll Be Home For Christmas, Pravidla vášně, Texaský masakr motorovou pilou či Cellular. Zanedlouho ji uvidíme po boku Orlanda Blooma v romantickém snímku Camerona Crowea Elizabethtown a akčním thrilleru Stealth. V příštích několika letech budou tituly v její filmografii přibývat jen pozvolna - je totiž rozhodnuta vrátit se zpět na univerzitu, neboť kvůli svým filmovým závazkům odchodil jen tři semestry.
Jes
Jes
zdroj: www.osobnosti.cz

Filmografie

Jako herečka
2010 -The A-Team role: Lt. Sosa
2010 -Na sv. Valentýnarole: Kara Monahan
2007 -Když si Chuck bral Larryho role: Alex McDonough
2007 -Next role: Liz Cooper
2006 -Iluzionista role: Sophie
2005 -Elizabethtown role: Ellen Kishmore
2005 -London role: London
2005 -Stealth: Přísně tajná mise role: Lt. Kara Wade
2004 -Blade: Trinity role: Abigail Whistler
2004 -Cellular role: Chloe
2003 -Texaský masakr motorovou pilou role: Erin
2002 -Pravidla vášně role: Lara
2001 -Letní vzplanutí role: Tenley Parrish
1996 -Sedmé nebe role: Mary Camden / ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama