6. kolo SONF!!! Hlasujte tady!

Výsledky kontroly Affs tady!

Hlasuj pro mě prosím tady, je to už 3. kolo a jsem tam jako adelinka s Hilary Duff. Děkuju =o)


Červenec 2010

Obsazení filmu

31. července 2010 v 17:16 John Tucker musí zemřít
John Tucker

Jesse Metcalfe - John Tucker
Ashanti - Heather
Sophia Bush - Beth
Arielle Kebbel - Carrie
Penn Badgley - Scott
Jenny McCarthy - Lori

Brittany - životopis

31. července 2010 v 17:07 Brittany Snow
Brittany Anne Snow se narodila 9.3.1986 v Tampě, na Floridě. Její rodiče jsou Cindy a John, který je teď Brittaniným manažerem. Brittany je taky jedna z nejlepších kamarádek Ashley Tisdale.

Brittany začala svojí kariéru, jako mnohé hollywoodské hvězdy. Totiž v modelingu a to už když jí byly 3 roky.

Brittany

Herecká kariéra začala díky "mýdlové opeře" GuidingLight. Hodně lidí si jí bude pamatovat ze 3. sezóny seriálu Nip/Tuck, kde hrála neonacistku. Její první velká role přišla v roce 2005, kdy si zahrála po boku Vina Diesela ve filmu Ochránce. Dál se objevila třeba ve filmu JohnTucker musí zemřít nebo Hairspray.

Haispray je takovým, dalo by se říct, zlomem v její kariéře. Už je uveden do kin film Prom Night ve kterém hraje po boku Jamie Lee Curtis. Další filmy, které vyšli v roce 2008 je také Finding Amanda (kde hraje s Matthewem Broderickem, také uveden do kin) a On the Doll. Momentálně natáčí film Vicious Kind.

Filmografie

Jako herečka
2008 -Finding Amanda role: Amanda
2008 -Maturitní ples (Prom Night) role: Donna Keppel
2007 -Hairspray role: Amber Von Tussle
2006 -John Tucker musí zemřít role: Kate
2005 -Ochránce role: Zoe Plummer
2003 -Plastická chirurgie role: Ariel Alderman
1998 -From the Earth to the Moon
1993 -Strážce moře role: Hyperion Child


Poznávačka 3

31. července 2010 v 16:36 Soutěže
Ahojky, je tu další poznávačka...
...
1. Kdo je to?
2. Co dělá?
3. Nějaký film nebo písnička?
4. Co na diplom?

Beu prvních 5!!!

Robsten - úžasné!!!

31. července 2010 v 15:38 Stmívání - Twilight

Tyhle fotky jsem musela ukrást =o) - zdroj!!!

Jsou fakt nádherné!!!

Stmívání


John Tucker musí zemřít - o filmu

30. července 2010 v 21:50 John Tucker musí zemřít
John Tucker
Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit "sériového milovníka" ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační.

John Tucker

All for Vanity Fair

30. července 2010 v 20:59 Stmívání - Twilight
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání

zdroj: http://www.robertandkristen.org

Hot or Not 03 - Jennifer

30. července 2010 v 17:18 Hot or Not???
...

HOT or NOT???


Hot or Not 02 - Výsledky

30. července 2010 v 17:16 Hot or Not???
The Vampire Diaries - podle vás HOT!
...

Robsten and others for Jeff Riedel

30. července 2010 v 15:31 Stmívání - Twilight
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání

zdroj: http://www.robertandkristen.org

Kristen and Taylor for Entertainment Weekly

29. července 2010 v 18:58 Stmívání - Twilight
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání

zdroj: http://www.robertandkristen.org

Ashley, Kellan and Rachelle for Self Magazine

29. července 2010 v 18:47 Stmívání - Twilight
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání
Stmívání

zdroj: http://www.robertandkristen.org


Kristen - photoshoot 32

29. července 2010 v 18:18 Kristen Stewart
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen

zdroj: http://www.robertandkristen.org

Kristen - photoshoot 31

29. července 2010 v 16:48 Kristen Stewart
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen


zdroj: http://www.robertandkristen.org/

Další diplomek =o)

29. července 2010 v 16:41 Pro mě
Diplomek od new SB - Elena
...
Je nádherný, moc děkuju =o)

Kristen - photoshoot 30

28. července 2010 v 14:46 Kristen Stewart
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen

Kristen

zdroj: http://www.robertandkristen.org/

Kristen - photoshoot 29

28. července 2010 v 14:38 Kristen Stewart
Kristen

Kristen
Kristen
Kristen

zdroj: http://www.robertandkristen.org/

Kristen - photoshoot 28

28. července 2010 v 14:32 Kristen Stewart
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen

zdroj: http://www.robertandkristen.org/

Kristen - photoshoot 27

28. července 2010 v 14:23 Kristen Stewart
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen
Kristen

zdroj: http://www.robertandkristen.org/