6. kolo SONF!!! Hlasujte tady!

Výsledky kontroly Affs tady!

Hlasuj pro mě prosím tady, je to už 3. kolo a jsem tam jako adelinka s Hilary Duff. Děkuju =o)


Srpen 2010

Důležité oznámení!!!

29. srpna 2010 v 19:00
Ahoj, mám pro někoho dobrou, pro někoho špatnou zprávu... Jestli chcete vědět o co jde, klik na celý článek =o)

chjooo... =o(

29. srpna 2010 v 14:01 Ostatní
Držím smutek =o( odchází můj neeej Affík! Moc mě to mrzí! =o( tady je i vzkaz od Perezi ♥ pro mě:

Ale ještě než dopíšu tenhle poslední článek chtěla bych někomu něco vzkázat...Adelince...seš ten nejlepší člověk kterýho jsem tady na tom virtuálním světě potkala...vždycky jsi mě obíhala...vždycky jsme si pokecaly nejmíň každá na 8 komentářů :D...TY si zasloužíš ty nejlepší spřátelený blogy jaký tady jsou...mám tě ráda a doufám že se ti na tom tvý krásným blogísku bude ještě dlouho dařit ♥ sbohem :(

Moc mě to mrzí, mám tě ráda a zastav se někdy... =o* ♥

Diplomek...

28. srpna 2010 v 20:48 Pro mě
Ahojky, dostala jsem diplomek od kajky za hlásky. Děkuju je krásný, překlep nevadí =o)
11

Avatary 01

27. srpna 2010 v 15:42 Moje výtvorky
Ahojky, tady je pokus o pár avatarů z nového shootu TVD, piště prosím, co na ně říkáte =o)
...
...
...
...
...
...
...
...

Hilary v Beverly Hills

27. srpna 2010 v 15:17 Hilary - candids
Hilary 26. sprna v Beverly Hills. Je vidět její vypracovaná postava, na které pracovala kvůli svatbu. Moc jí to sluší =o)
Hilary

Jes jde na rozhovor...

27. srpna 2010 v 15:07 Jessica - candids
Fotky Jessicy, která jde na rozhovor s Piercem Morganem v Los Angeles, 26. sprna.
Jes

Jes na promítání filmu Machete

26. srpna 2010 v 18:55 Jessica - appearances
Jessica Alba, Danny Trejo, Michelle Rodriguez a režisér Robert Rodrigue při promítání filmu Marchete, 25. sprna v Los Angele. Moc to Jes sluší =o)
Jes

Hilary 25. srpna

26. srpna 2010 v 17:29 Hilary - candids
Hilary opouští studio ve Studio City 25. sprna. Moc jí to sluší =o)
Hilary

Hilary pro OK!

26. srpna 2010 v 17:09 Hilary - scans
Časopis OK! Magazine uveřejnil několik soukromých fotek Hilary a Mika z Cabo San Lucas.
Hilary




Cenky za párty

25. srpna 2010 v 11:50 Pro mě
Ahojky, to jsou moje ceny za účast na párty na tomhle blogu!
...
...
Děkuju, jsou super =o)

Hilary - diskografie

24. srpna 2010 v 17:38 Hilary - diskografie
Hilary

Diskografie

Album
2008 - Best Of
2007 - Dignity
2006 - 4 Ever
2005 - Most Wanted
2004 - Hilary duff
2003 - Metamorphosis
2002 - Santa Clause Lane


Diplomky za 4. poznávačku

24. srpna 2010 v 15:10 Pro vás
Ahojky, tak tady jsou diplomky za 4. poznávačku, doufám, že se líbí a že jsme nic nepopletla =o)

...
...
...
...
...
...
...
...
...
a avatar pro DaNieLKkÁá
...


Hilary na obědě s Mikem

23. srpna 2010 v 19:31 Hilary - candids
22. srpna v Los Angeles byla Hilary Duff se svým manželem Mikem Conriem na obědě. Moc jim to spolu sluší =o)
Hilary

Venčení hafanů =o)

23. srpna 2010 v 19:25 Hilary - candids
HIlary venčila hafánky v Toluka Lake 21. sprna. Některé fotky jsou opravduvtipné, třeba ta třetí a čtvrtá =oD
Hilary

Hilary na nákupech

23. srpna 2010 v 18:32 Hilary - candids
Hilary strávila neděli 22. srpna nákupy pro domácnost =o)
Hilary